..::Girl::.. F3 - Dallara Mercedes
Broj poruka : 325 Datum upisa : 28.02.2007
| Naslov: Re: VN Njemačke - Hockenheim Sre Jul 23, 2008 12:26 am | |
| welcome! | |
|
. Novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 22.07.2008
| Naslov: Re: VN Njemačke - Hockenheim Sre Jul 23, 2008 12:44 am | |
| | |
|
McMax F3 - Karting Šampion
Broj poruka : 67 Datum upisa : 28.02.2007
| Naslov: Re: VN Njemačke - Hockenheim Sre Jul 23, 2008 2:49 am | |
| Evo i mene na forum nakon 100 godina Nisam gledao utrku live ali sam skinuo sa torrenta pa pogledao.McLaren je u nevjerovatnoj formi kao i Hamilton.drago mi je sto su se u Mclarenu odlucili da sad daju Hamiltonu status prvog vozaca jer Kovalainen bi se jako tesko ukljucio u borbu za prvaka ove sezone.Koliko mi se cini u Ferrariu su se odlucili za massu i ako nema mnogo razlike u bodovima izmedju Kimija i Masse.Kovalainen se mora jos popraviti da se ukljucimo u borbu za konstruktore.BMW je malo popustio ali konstantno uzimaju bodove tako da ih do kraja vidim kao jake konkurente u borbi za konstruktore.Kovalainena vidim iduce sezone mnogo jakog jer sam ubjedjen da ce konkuristati za naslov prvaka ali da ne idem daleko u buducnost... | |
|
Hakkinen Administrator
Broj poruka : 249 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : Programer Raspolozenje : :) Datum upisa : 27.02.2007
| Naslov: Re: VN Njemačke - Hockenheim Pon Jul 28, 2008 1:54 am | |
| - McMax ::
- drago mi je sto su se u Mclarenu odlucili da sad daju Hamiltonu status prvog vozaca jer Kovalainen bi se jako tesko ukljucio u borbu za prvaka ove sezone.
Ron kaže da još nisu.Kao i do sada će izgleda,ako Kova izgubi i teoretsku šansu onda se posvetiti Lewisu u kompletnoj taktici.Prošlu ga je propustio zato što je radio bolje vrijeme i uzeo bi ga svakako a samo dragocjeno vrijeme izgubio,dok pretprošlu nije jer su tu bila obadvojica.Ali po meni treba pametno raditi jer se dugo čeka na titulu a Ferrarijeve sve titule od 2000. su osvojene uz pomoć timskih odredbi.Nije 2002. i 2004. jer je bila totalna dominacija ali je čak i tada timskih odredbi kod njih bilo | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: VN Njemačke - Hockenheim | |
| |
|