..::Girl::.. F3 - Dallara Mercedes
Broj poruka : 325 Datum upisa : 28.02.2007
| Naslov: FIAT reklama - Kimi i Schumacher Čet Nov 29, 2007 6:32 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=M27j_RuXV1MKimi Raikkonen i Michael Schumacher pojavili su se u novom FIAT-ovom promotivnom spotu za model Bravo. Svjetski prvak Kimi, inače tihi Finac, na njemačkom jeziku pohvali FIAT-ov automobil. Na što se nadoveže elokventniji Michael. Komplimentima ističe neke od vrlina Brava, ali Kimiju postaje već dosadan. "Hoćeš ti pričati ili voziti?" pita ga Kimi. Michael sjeda za upravljač i svom kolegi iz Gestione Sportive dobaci: "Onda... želiš li vidjeti umirovljeničku vožnju?" f1racing.com.hr | |
|
Hakkinen Administrator
Broj poruka : 249 Lokacija : Banja Luka Zanimanje : Programer Raspolozenje : :) Datum upisa : 27.02.2007
| Naslov: Re: FIAT reklama - Kimi i Schumacher Čet Nov 29, 2007 11:21 pm | |
| bravo i brava su sranje od vozila,kao i kompletan fiat nema bez njemaca nista:mercedes,bmw,audi,vw... džaba njima i kimi i šumaher,krš ostaje krš | |
|
..::Girl::.. F3 - Dallara Mercedes
Broj poruka : 325 Datum upisa : 28.02.2007
| Naslov: Re: FIAT reklama - Kimi i Schumacher Čet Nov 29, 2007 11:25 pm | |
| istina, auto je ružan al je fora reklamica edit: Volim mercedese i bmw-e,al ja bih rekla nema ništa bez japanaca | |
|
Boky Karting vozač
Broj poruka : 42 Datum upisa : 14.03.2007
| Naslov: Re: FIAT reklama - Kimi i Schumacher Pet Nov 30, 2007 2:31 am | |
| Fora je reklama ali stvarno sto kaze Hakk,Fiat pravi uzasne automobile tako da im bilo kakva reklama nece mnogo pomoci.Motori su im uzas limarija katastrofa..Ja sam skoro kupio Chryslera.E sta ti je automobil.Moracu postaviti par slikica da vidite sta je bolid | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: FIAT reklama - Kimi i Schumacher | |
| |
|